Food security and quality in Hungary and UK

Authors

  • B. Csaba Illés Szent István Egyetem GTK, Termelésökonómiai és Menedzsment Tanszék
  • Marian Garcia London University Imperial College at Wye, Department of Agricultural Economics
  • József Lehota Szent István Egyetem, GTK, Marketing Intézet
  • Nigel Poole London University Imperial College at Wye, Department of Agricultural Economics
  • Claire Skinner London University Imperial College at Wye, Department of Agricultural Economics

Abstract

Az élelmiszerbiztonsági és minőségi követelmények szerepe és megítélése a nemzetközi kereskedelemben egyre inkább felértékelődik. A gazdasági növekedéssel párhuzamosan az élelmiszerpiacok - döntően a fejlett országokban - telítetté váltak. Az élelmiszerfogyasztói magatartás összetevőin belül a biztonsági motivációk erősödnek, így nagyobb figyelem mutatkozik meg az élelmiszerbiztonsági, a minőségi és etikai összefüggések iránt.

Downloads

Published

2019-12-09

How to Cite

Illés, B. C., Garcia, M., Lehota, J., Poole, N. and Skinner, C. (2019) “Food security and quality in Hungary and UK”, The Hungarian Journal of Marketing and Management, 36(4), pp. 27–34. Available at: https://journals.lib.pte.hu/index.php/mm/article/view/1518 (Accessed: 3 July 2024).

Issue

Section

International marketing

Most read articles by the same author(s)

1 2 > >>