Élelmiszerbiztonság, minőség Magyarországon és az Egyesült Királyságban
Absztrakt
Az élelmiszerbiztonsági és minőségi követelmények szerepe és megítélése a nemzetközi kereskedelemben egyre inkább felértékelődik. A gazdasági növekedéssel párhuzamosan az élelmiszerpiacok - döntően a fejlett országokban - telítetté váltak. Az élelmiszerfogyasztói magatartás összetevőin belül a biztonsági motivációk erősödnek, így nagyobb figyelem mutatkozik meg az élelmiszerbiztonsági, a minőségi és etikai összefüggések iránt.
Downloads
Megjelent
2019-12-09
Hogyan kell idézni
Illés, B. C., Garcia, M., Lehota, J., Poole, N. és Skinner, C. (2019) „Élelmiszerbiztonság, minőség Magyarországon és az Egyesült Királyságban”, Marketing & Menedzsment, 36(4), o. 27–34. Elérhető: https://journals.lib.pte.hu/index.php/mm/article/view/1518 (Elérés: 16 október 2024).
Folyóirat szám
Rovat
Külpiaci marketing