Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugrás az oldal lábrészéhez
  • Információk a folyóiratról
    • A folyóiratról
    • Szerkesztőség
    • Beküldések
    • Etikai szabályzat
    • Adatkezelési tájékoztató
    • Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
    • Bírálati útmutató
    • Formai követelmények
    • Kapcsolat
  • Aktuális
  • Archívum
Keresés
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
  1. Főoldal /
  2. Archívum /
  3. Évf. 56 szám EMOK Különszám (2022)

Évf. 56 szám EMOK Különszám (2022)

Megjelent: 2022-08-17

A szerkesztő levele

  • Előszó

    Ariel Mitev
    5
    • PDF

Cikkek

  • “Mindegy, mit reklámoz; lényeg, hogy szeretem”: A paraszociális kapcsolat és az influenszer-márka kongruencia együttes hatása a szponzorált közösségi posztok hatékonyságára

    Boglárka Hódi , Dominika Anna Barkász , Ágnes Buvár
    7-17
    • PDF
  • A külső referenciaár hatása a fogyasztók árészlelésére

    Lilla Lipták
    19-29
    • PDF
  • Miért esszük azt, amit eszünk? A magyar fogyasztók étkezési motivációi

    Marietta Kiss, Zoltán Szakály
    31-44
    • PDF
  • Közösségérzet vizsgálata hazai kerékpározók körében

    Éva Szabina Bundság, Sándor Huszár
    45-56
    • PDF
  • Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően

    András Fehér, Bence Kovács, Henrietta Mónika Boros , Zoltán Szakály
    57-67
    • PDF
  • Pénzügyi szolgáltatók hirdetéseiben megjelenő érvek összehasonlító elemzése gazdaságilag instabil helyzetben

    Regina Kovács , Balázs Lajos Pelsőci , Tamás Csordás
    69-77
    • PDF

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak
A kiadói rendszerről