Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Információk a folyóiratról
A folyóiratról
Szerkesztőség
Beküldések
Etikai szabályzat
Adatkezelési tájékoztató
Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
Bírálati útmutató
Formai követelmények
Kapcsolat
Aktuális
Archívum
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 56 szám EMOK Különszám (2022)
Évf. 56 szám EMOK Különszám (2022)
Megjelent:
2022-08-17
A szerkesztő levele
Előszó
Ariel Mitev
5
PDF
Cikkek
“Mindegy, mit reklámoz; lényeg, hogy szeretem”: A paraszociális kapcsolat és az influenszer-márka kongruencia együttes hatása a szponzorált közösségi posztok hatékonyságára
Boglárka Hódi , Dominika Anna Barkász , Ágnes Buvár
7-17
PDF
A külső referenciaár hatása a fogyasztók árészlelésére
Lilla Lipták
19-29
PDF
Miért esszük azt, amit eszünk? A magyar fogyasztók étkezési motivációi
Marietta Kiss, Zoltán Szakály
31-44
PDF
Közösségérzet vizsgálata hazai kerékpározók körében
Éva Szabina Bundság, Sándor Huszár
45-56
PDF
Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően
András Fehér, Bence Kovács, Henrietta Mónika Boros , Zoltán Szakály
57-67
PDF
Pénzügyi szolgáltatók hirdetéseiben megjelenő érvek összehasonlító elemzése gazdaságilag instabil helyzetben
Regina Kovács , Balázs Lajos Pelsőci , Tamás Csordás
69-77
PDF
Nyelv
English
Magyar
Make a Submission
Make a Submission
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak