Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Információk a folyóiratról
A folyóiratról
Szerkesztőség
Beküldések
Etikai szabályzat
Adatkezelési tájékoztató
Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
Bírálati útmutató
Formai követelmények
Kapcsolat
Aktuális
Archívum
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 54 szám Különszám 3 (2020): EMOK
Évf. 54 szám Különszám 3 (2020): EMOK
Megjelent:
2020-08-14
Bevezető
Előszó
Balázs Révész
5
PDF
Cikkek
A motivációk és az életstílus hatása a sportfogyasztás területeire
László Csóka
7-16
PDF
A vezetői elégedettség összetevői
Zsuzsa Darida , Ariel Zoltán Mitel
17-26
PDF
Az eredményalapú ügyfélélmény-mérési módszer alkalmazása B2B piacon
Zsófia Gyulai, Balázs Révész
27-34
PDF
Húsfogyasztási szokások egy naplóíró kutatás tapasztalatai alapján
Veronika Keller, Ida Ercsey
35-44
PDF
Brand for president – a márkák megújult társadalmi szerepvállalásának hatása a CSR kommunikációra
Lilla Lipták
45-54
PDF
Fogyasztói jóllét a hazai alternatív élelmiszerellátási hálózatokban
Ágnes Neulinger , Fanni Bársony , Natasha Gjorevska, Orsolya Lazányi, György Pataki, Sándor Takács, Anna Török
55-64
PDF
A márkaelkerülés motivációi
Dóra Tamasits
65-74
PDF
Nyelv
English
Magyar
Make a Submission
Make a Submission
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak