Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugrás az oldal lábrészéhez
  • Információk a folyóiratról
    • A folyóiratról
    • Szerkesztőség
    • Beküldések
    • Etikai szabályzat
    • Adatkezelési tájékoztató
    • Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
    • Bírálati útmutató
    • Formai követelmények
    • Kapcsolat
  • Aktuális
  • Archívum
Keresés
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
  1. Főoldal /
  2. Archívum /
  3. Évf. 37 szám 6 (2003)

Évf. 37 szám 6 (2003)

marketing-menedszment-2003-06-011.jpg

Megjelent: 2003-11-01

Szerkesztői levél

  • Előre a jövőbe

    Csaba Gosztonyi
    3
    • PDF

Vállalatirányítás

  • A tervezési rendszer modellje, mint a metatervezés eszköze és módszere

    Lajos Hanyecz
    4-14
    • PDF
  • Kognitív marketingkommunikáció

    Jenő Pálinkás
    15-22
    • PDF

Élelmiszermarketing

  • A vásárlók biotermékekkel szembeni attitűdje a hiper- és szupermarketekben: primer kutatás alapján

    Ágnes Horváth, Annamária Kovács, Balázs Gyenge
    23-34
    • PDF
  • A zöldség és gyümölcs fogyasztásának, valamint fogyasztói megítélésének alakulása 1989 és 2001 között

    Géza Székely, Dénes Pecze
    35-48
    • PDF
  • Az almafogyasztási szokások változása

    Katalin Takácsné György, Emese Vanczák, Nándor Komáromi
    49-59
    • PDF

M&M mix

  • Energia a piacon (2050)

    Gábor Nagy
    60-66
    • PDF
  • „Igen! Rádió!” Rádiópiaci kutatás a magyar rádiós szakma megbízásából II.

    Tamás Perjés
    67-75
    • PDF

Könyvismertetés

  • A divat története a 18-20. században: A Kyoto Costume Institute gyűjteménye. Vince Kiadó/Taschen, 2003

    Péter Osman
    76-78
    • PDF
  • Mark Harvey, Steve Quilley, Huw Beynon: Exploring the Tomato - Transformations of Nature, Society and Economy (A paradicsom feltárása: a természet, a társadalom és a gazdaság átalakításai) Edward Elgar, 2002

    Péter Osman
    78-80
    • PDF

Teljes szám

  • Marketing & Menedzsment 2003/6. szám

    Marketing & Menedzsment Szerzők
    80, [2]
    • PDF

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak
A kiadói rendszerről