Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Információk a folyóiratról
A folyóiratról
Szerkesztőség
Beküldések
Etikai szabályzat
Adatkezelési tájékoztató
Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
Bírálati útmutató
Formai követelmények
Kapcsolat
Aktuális
Archívum
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 34 szám 5 (2000)
Évf. 34 szám 5 (2000)
Megjelent:
2000-09-01
–
Kedves Olvasó!
Gábor Rekettye
2-3
PDF
Párhuzamos versenyelőnyök a 21. század küszöbén
Gábor Hoványi
4-11
PDF
30 éves a Pécsi Marketing Tanszék
Elégedettségvizsgálat az egyetemi hallgatók körében
Gábor Rekettye
12-17
PDF
A Pécsi Tudományegyetem stratégiájának marketing-kutatási adatbázisa
Krisztián Stiegervald
18-22
PDF
Az empatikus marketing
Mária Törőcsik
23-28
PDF
A kereskedelmi hálózat fejlesztésének új korszaka - Pécs, 1999 (I. rész) - Új fejlődési fázis - új szereplők a kereskedelemben
László Gyula, Béla Orsody
29-37
PDF
Az idegenforgalmi piac változásai
János Lajtai
38-44
PDF
A 2000. év fogyasztói társadalma - egy szcenárió utóélete
Szabolcs Lipi
45-49
PDF
A fogyasztói elégedettséget megalapozó szolgáltatásminőség
Eszter Kovács
50-56
PDF
"Strategie control? - A five factor model"
Iraj Tavakoli, Keith Perks
57-63
PDF (English)
Merre tart az egyetemi marketingoktatás és -kutatás Európa német nyelvterületein?
Nicole Alexandru Pop
64-67
PDF
"General and local challenges of the business environment" - Tudományos konferencia a PTE Közgazdaságtudományi Karán -
János Fojtik
68
PDF
Közvélemény-kutatás
Adóügyeink - Közvélemény-kutatás az adózásról
Béla Marián
70-74
PDF
M&M mix
Szálljon fel az omnibuszra!
Centrum Marketing
75
PDF
Az online marketing képlékeny törvényei
István Eszes
76-78
PDF
A miőség és a marketing összhangja
Vevő elégedettség monitor
Zoltán Veres, József Kovács
79
PDF
Fiatalok-ismét a csúcson
Alapítvány Shell Életpálya
80
PDF
Teljes szám
Marketing & Menedzsment 2000 / 5. szám
Marketing & Menedzsment szerzők
84 oldal
PDF
Nyelv
English
Magyar
Make a Submission
Make a Submission
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak