Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Információk a folyóiratról
A folyóiratról
Szerkesztőség
Beküldések
Etikai szabályzat
Adatkezelési tájékoztató
Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
Bírálati útmutató
Formai követelmények
Kapcsolat
Aktuális
Archívum
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 53 szám 4 (2019)
Évf. 53 szám 4 (2019)
Megjelent:
2020-03-01
Cikkek
Értékek átértékelése
György Csepeli
5-11
PDF
Az Instagram-képek meggyőzési stratégiái a borkommunikációban
Ágnes Veszelszki
13-24
PDF
Sajátmárkás élelmiszerek – lehetőség vagy veszély a magyarországi élelmiszer-feldolgozók számára?
Gyula Dudás, Gyöngyi Kürthy, Edit Darvasné Ördög, Katalin Székelyhidi, Teréz Radóczné Kocsis, Eszter Takács, Ágnes Vajda
25-34
PDF
Theatre Marketing – Analysis of Customers’ Satisfaction
Mirna Leko Šimić, Ana Pap
39-51
PDF
A munkahelyi beilleszkedést segítő mentoring gyakorlatok és a dolgozói elkötelezettség összefüggései
Anita Kozák, Zoltán Krajcsák
53-61
PDF
Kis- és középvállalatok értékelésének módszertani kihívásai
Patrik Várkonyi
63-74
PDF
CSR az innováció szolgálatában. A Tungsram, mint a kormány-stratégiai partner vállalata CSR tevékenységének esetalapú vizsgálata
Norbert Katona, Judit Tessényi
75-87
PDF
Könyvismertetés
Dr. Csapó János: A turizmuspolitika és turizmusirányítás elmélete és gyakorlata az Európai Unióban c. könyvéről
Zoltán Bujdosó
89-90
PDF
Nyelv
English
Magyar
Make a Submission
Make a Submission
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak