Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugrás az oldal lábrészéhez
  • Információk a folyóiratról
    • A folyóiratról
    • Szerkesztőség
    • Beküldések
    • Etikai szabályzat
    • Adatkezelési tájékoztató
    • Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
    • Bírálati útmutató
    • Formai követelmények
    • Kapcsolat
  • Aktuális
  • Archívum
Keresés
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
  1. Főoldal /
  2. Archívum /
  3. Évf. 59 szám 3 (2025)

Évf. 59 szám 3 (2025)

mceclip0-a10471a587aaea70a0c78bb37b07e24c.jpg

Megjelent: 2025-11-04

Teljes szám

  • PDF

Cikkek

  • Segmenting Hungarian Consumers by Domestic Food Preferences Using an Extended TPB Model

    Krisztina Taralik, Tamás Novák
    4-14
    • PDF (English)
  • Az önkéntes elégedettséget befolyásoló tényezők vizsgálata

    Béla-Csovcsics Andrea, Kazár Klára
    15-26
    • PDF
  • Kkv-k teljesítményét meghatározó indikátorok – szisztematikus irodalomkutatás

    Czucka-Varga Vivien
    27-39
    • PDF
  • Női vezetők kiégésének vizsgálata magánéleti tényezők tükrében

    Szécsi Gabriella, Kőműves Sándor Zsolt, Pálmai László
    40-53
    • PDF
  • New dimensions of bleisure tourism – Synergies between business and leisure travel in the context of sustainable development in Hungary

    Kitti Boros, Tamás Csordás, Éva Markos-Kujbus
    54-61
    • PDF (English)
  • A körforgásos gazdaság alapelveinek érvényesülése a különböző vállalati kultúrákban

    Fekete-Berzsenyi Hajnalka
    62-71
    • PDF
  • Bitcoin-buborékok kialakulása

    Antal-Molnár Nikolett
    72-82
    • PDF
  • Drónos határmegfigyeléssel szembeni lakossági attitűdök vizsgálata

    Bednárik Éva, Takáts Alexandra, Mészáros Katalin
    83-93
    • PDF

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak
A kiadói rendszerről