Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Információk a folyóiratról
A folyóiratról
Szerkesztőség
Beküldések
Etikai szabályzat
Adatkezelési tájékoztató
Open access, archiválási és repozitóriumi nyilatkozat
Bírálati útmutató
Formai követelmények
Kapcsolat
Aktuális
Archívum
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 59 szám 3 (2025)
Évf. 59 szám 3 (2025)
Megjelent:
2025-11-04
Teljes szám
PDF
Cikkek
Segmenting Hungarian Consumers by Domestic Food Preferences Using an Extended TPB Model
Krisztina Taralik, Tamás Novák
4-14
PDF (English)
Az önkéntes elégedettséget befolyásoló tényezők vizsgálata
Béla-Csovcsics Andrea, Kazár Klára
15-26
PDF
Kkv-k teljesítményét meghatározó indikátorok – szisztematikus irodalomkutatás
Czucka-Varga Vivien
27-39
PDF
Női vezetők kiégésének vizsgálata magánéleti tényezők tükrében
Szécsi Gabriella, Kőműves Sándor Zsolt, Pálmai László
40-53
PDF
New dimensions of bleisure tourism – Synergies between business and leisure travel in the context of sustainable development in Hungary
Kitti Boros, Tamás Csordás, Éva Markos-Kujbus
54-61
PDF (English)
A körforgásos gazdaság alapelveinek érvényesülése a különböző vállalati kultúrákban
Fekete-Berzsenyi Hajnalka
62-71
PDF
Bitcoin-buborékok kialakulása
Antal-Molnár Nikolett
72-82
PDF
Drónos határmegfigyeléssel szembeni lakossági attitűdök vizsgálata
Bednárik Éva, Takáts Alexandra, Mészáros Katalin
83-93
PDF
Nyelv
English
Magyar
Make a Submission
Make a Submission
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak