Pártmarketing

Szerzők

  • Béla Marián MC - OPK

Absztrakt

Lapunk kiadójának, a MARKETING CENTRUM Országos Piackutató Intézetnek ritkán adatik meg a lehetőség, hogy saját munkájának megbízhatóságáról adjon képet. Ennek oka - mint különböző lapszámainkban többször említettük már - az, hogy ún. exkluzív kutatási szerződéseink vannak, fők én t a piackutatás terén. Ahol az általunk feltárt eredmény a megbízó tulajdona, tehát számunkra - teljesen nyilvánvalóan - nem publikus, mert ez sértené megbízóink üzleti érdekeit.
     Nem kevés anyagi ráfordítással vállaljuk tehát esetenként a direkt megmérettetést, a politikai közvélemény-kutatást is - szakmai önbecsülésből és (nem titkoltan) hivatkozási alapként is.
     Ha pedig a versenytárs közvélemény-kutató intézetek eredményeit látva a miénk az első hely, akkor ennek mindenképpen hangot adhatunk.
     Ezt tesszük ezúttal.
     Megbízóink ugyanis a tőlünk várt, más témájú kutatási eredmények kapcsán hasonló megbízhatósági szintre számíthatnak. (A szerk.)

Downloads

Megjelent

2019-12-19

Hogyan kell idézni

Marián, B. (2019) „Pártmarketing”, Marketing & Menedzsment, 32(3), o. 29–32. Elérhető: https://journals.lib.pte.hu/index.php/mm/article/view/2063 (Elérés: 28 március 2024).

Folyóirat szám

Rovat

Pártmarketing

Ugyanannak a szerző(k)nek a legtöbbet olvasott cikkei

1 2 > >>