Egy nemzetközi fesztivál Tanzániában

Szerzők

  • Péter Radics M. PTE Állam- és Jogtudományi Kar

Absztrakt

Augusztus 10. és 17. között a Pécsi Tudományegyetem két hallgatója, Radics M. Péter jogászhallgató és Maczelka Márk kommunikáció szakos hallgató részt vett az idei tanzániai nemzetközi kultúrhéten, az International Student Week in Tanzania 2008 elnevezésű programon. A Dar es Salaam-i Egyetem önkéntesei által szervezett ISWiT a pécsi ICWiP (International Culture Week in Pécs) testvérrendezvénye. A pécsi küldöttek interjúkat készítettek, és riportfilmet állítottak össze a tanzániai fiatalok mindennapjairól, a két találkozó hasonlóságairól és különbségeiről.

Információk a szerzőről

Péter Radics M., PTE Állam- és Jogtudományi Kar

24 éves újságíró, valamint nappali tagozatos joghallgató a PTE Állam- és Jogtudományi Karán. 2008-as tanzániai tanulmányútja során egy társával többek közt filmet forgattak az ISWiT nemzetközı hallgatói fesztiválról, valamint a tanzániai jogrendszer modernizációs kísérleteiről tájékozódott.

Downloads

Megjelent

2008-09-01

Hogyan kell idézni

Radics M., P. (2008). Egy nemzetközi fesztivál Tanzániában. Afrika Tanulmányok / Hungarian Journal of African Studies, 2(3), 100–101. Elérés forrás https://journals.lib.pte.hu/index.php/afrikatanulmanyok/article/view/4658