The basics of a possible marketing strategy of pálinka as a Hungaricum

Authors

  • László Kopcsay Nyíregyházi Főiskola Gazdasági és Társadalomtudományi Főiskolai Kar

Abstract

A pálinka piaci szerepe módosult mióta a kommersz italok kategóriájából presztízstermékké változott. Porter (1993) szerint ebben az időszakban gyakran meg kell változtatni a termelés, a marketing, a forgalmazás, az értékesítés és a kutatás módszereit. A kialakuló piaci szituáció egy új célcsoport megnyerésével lehet csak sikeres, ami egy új stratégia kialakítását teszi szükségessé. Ennek kidolgozásához kíván segítséget nyújtani ez a tanulmány.

Downloads

Published

2019-10-13

How to Cite

Kopcsay, L. (2019) “The basics of a possible marketing strategy of pálinka as a Hungaricum”, The Hungarian Journal of Marketing and Management, 42(4), pp. 56–63. Available at: https://journals.lib.pte.hu/index.php/mm/article/view/518 (Accessed: 22 November 2024).

Issue

Section

Food marketing