Arcképvázlat egy sikeremberről, interjú Ms. Kathleen Summers-szel - Arcképvázlat egy sikeremberről -Ms. Kathleen Summers, marketingfőnök, Las Vegas

Szerzők

  • László Erőss

Absztrakt

Nyári számunk sikerembere minden eddig bemutatott interjúalanyunktól a legmesszebbmenőkig eltér. A zért (is) a „legmesszebbmenőkig", mert élettere a földgolyó meglehetősen távoli pontján található: Budapesttől kilencezerötszázhatvan kilométernyire... Ő az, akiért a legmesszebb, Las Vegasig kellett menni, hogy beszélgethessünk vele. Két sugárhajtóművel is 12 óra az égben.
     Ezt persze nem panaszképpen mondom - úgyis ott volt dolgunk idén februárban, és a világ legcsodálatosabb kaszinóvárosában gondolni illett arra, hogy megnézzük: milyen egy sikeres marketingfőnök, ha munkahelye véletlenül nem itt van, a kis Magyarországon, hanem a világ harmadik legnagyobb, ezer fürdőszobás luxusszálló- és játékkaszinó-komplexumának tizenötödik emeletén, mindjárt az alulról megvilágított tető-úszómedencét szegélyező pálmafák mögött.

Downloads

Megjelent

2019-12-20

Hogyan kell idézni

Erőss, L. (2019) „Arcképvázlat egy sikeremberről, interjú Ms. Kathleen Summers-szel - Arcképvázlat egy sikeremberről -Ms. Kathleen Summers, marketingfőnök, Las Vegas”, Marketing & Menedzsment, 30(3), o. 22–24. Elérhető: https://journals.lib.pte.hu/index.php/mm/article/view/2385 (Elérés: 28 március 2024).

Folyóirat szám

Rovat

Szerencsejáték