EB 2004-ben: Közös rendezési terv - Az UNIÓ labdarúgó EB közalapítvány pályázati munkája

Szerzők

  • Antal Lantos Marketing & Menedzsment

Absztrakt

Az Osztrák Labdarúgó Szövetség (ÖFB) és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) úgy döntött, hogy megpályázza a 2004. évi Európa Bajnokság rendezési jogát. Ezen elhatározást a két ország kormányzata támogatja. A magyar kormány támogató döntése értelmében a pályázati projekt lebonyolításában a magyar felet az UNIÓ Közalapítvány képviseli, amely a sikeres pályázat érdekében szoros együttműködésben dolgozik a Magyar Labdarúgó Szövetséggel.
     Munkánk elősegítése érdekében tervezzük egy, a Közalapítvány mellett működő tanácsadó testület létrehozását, mely sportszakemberekből és gazdasági vezetőkből áll.
     Célunk a pályázat sikere érdekében olyan sokoldalú marketingmunka megvalósítása, amely mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban a közvélemény érdeklődését és támogatását segít elnyerni. Különböző hazai és nemzetközi eseményeken történő prezentálással - amelyekkel Magyarország és a projekt vonzóvá tétele a feladat - jelentős bemutatkozási lehetőséget biztosítunk támogatóink részére.

Downloads

Megjelent

2019-12-19

Hogyan kell idézni

Lantos, A. (2019) „EB 2004-ben: Közös rendezési terv - Az UNIÓ labdarúgó EB közalapítvány pályázati munkája”, Marketing & Menedzsment, 32(3), o. 28. Elérhető: https://journals.lib.pte.hu/index.php/mm/article/view/2061 (Elérés: 27 április 2024).

Folyóirat szám

Rovat

Magyar foci '98