A forradalom keresése : Vannak-e még járható utak? - Kiss Viktor (új szem, 2024)
Kiss Viktor esszéjében azt állítja, hogy napjainkban a forradalom indirekt és pozitív formáit kell megtalálnunk, amely baloldali útként értelmezhető a posztmodern kapitalizmus turbulens viszonyai között is.