Brechti szabotázs: Háromezer számozott darab (Császi Ádám, 2022) - András Csaba (új szem, 2023)
„A Háromezer számozott darab Brecht színházi esztétikájához hű, bátor mozgalmi film. Képviselet helyett részvételben, empátia helyett reflexióban, egyének helyett társadalomban, identitás helyett viszonyokban, etika helyett politikában gondolkozik. Következetesen végigvitt kritika: az uralkodó reprezentációs rezsim ellen elkövetett látványos szabotázsakció." András Csaba kritikája a Háromezer számozott darab (Császi Ádám, 2022) című filmről.