Romállítás: Peter Handke / Sahin-Tóth Sára: Kaspar, Trafó Kortárs Művészetek Háza, Budapest, 2025. - Holczer Dávid (új szem, 2026)
Kritika Peter Handke Kaspar című drámájának Sahin-Tóth Sára által rendezett színpadi produkciójáról.