Az RMDSZ etnopolitikája I. – Identitáspolitika és emancipáció - Kiss Tamás (új szem, 2024)
Kiss Tamás elemzése a Borbély András publicisztikája nyomán kibontakozó etnopolitika-vita kontextusába illeszkedik.