A varázstalanított világ ellenpólusa: A radikális remény politikai potenciálja Mijazaki Hajao új filmjében - Tarnai Csillag (új szem, 2024)
Tarnai Csillag kritikája Mijazaki Hajao A fiú és a szürke gém című filmjéről.