A feminizmus élménye: Barbie (Greta Gerwig, 2023) - Hegedüs Ferenc (új szem, 2024)
„A »feminizmus élménye« – melynek célzott közönsége a lehető legtöbb individuum – nem politikai álláspont. A patriarchátust könnyebb megfoghatatlan ellenségként kijelölni és monológban felszólalni ellene, mint felhívni a figyelmet egy azzal kéz a kézben járó, szintén hierarchikus gazdasági és társadalmi rendszerre – főként, ha azt a rendszert az adott produktum éppen kiszolgálja.” Hegedüs Ferenc kritikája a Barbie című filmről.