Ki képviseli a magyar diákokat Kolozsváron? - Ábrahám Andrea-Tekla; Ilyés Andrea (új szem, 2024)
A Kolozsvári Magyar Diákszövetség több mint 30 éve működik, és az egyik legismertebb magyar diákszervezet Erdélyben. De vajon a szervezet valóban a diákokat szolgálja, vagy más érdekek irányítják?