RECENZIÓ DANIEL JARCZOK (RED./SZERK.): „EISENBAHNEN – VOM „ADLER” ZUR „MAXIMA” („VASUTAK AZ „ADLERTŐL” A „MAXIMÁIG”) CÍMŰ KÖTETÉRŐL: (ISBN: 978-3-86766-356-4, Garant Verlag GmbH, Renningen, 2023, 175 oldal) - Bércesi, Richárd (Tudásmenedzsment, 2024)
.