RECENZIÓ LEPÉS MARIANNA A VISSZAPATTANÁS MŰVÉSZETE: HOGYAN LEGYÉL REZILIENS VÁLLALKOZÓKÉNT ÉS VEZETŐKÉNT, AMIKOR AZ ÉLET NEHÉZSÉGEK ELÉ ÁLLÍT? CÍMŰ KÖTETÉRŐL: (ISBN: 978 615 8233 316, Balloon World Hungary Kft., Budapest, 2023, 310 oldal) - Löwe, Éva (Tudásmenedzsment, 2024)
.