Emlékkonferencia Győrben Prof. Dr. Rechnitzer János intézetalapító tiszteletére – Beszámoló a konferencia eseményeiről - Uszkai, Andrea (Területfejlesztés és Innováció, 2025)
2024. november 15-én, a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében „Éljen a regionális tudomány” címmel emlékkonferenciára került sor a HUN-REN Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézete Nyugat-magyarországi Tudományos Osztály szervezésében Győrben, Prof. Dr. Rechnitzer János, intézetalapító, Győr MJV díszpolgára tiszteletére.