CSÚCSTELJESÍTMÉNYEK AZ ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁGON - Schmidt, Ádám (Sport- és Egészségtudományi füzetek, 2025)
Pár napja ért véget Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye Budapesten, amellyel kapcsolatban a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elnöke, Lord Sebastian Coe elmondta, hogy sikerült új szintre emelnünk az atlétikai világbajnokságot. Ez valóban egy olyan csúcsteljesítmény volt, amelyre minden honfitársunk büszke lehet.