NYITÓBESZÉD - Péter, Kristóf (Sport- és Egészségtudományi füzetek, 2025)
Erő és erény! Sportóvodás kisfiamék így köszönnek egymásnak a foglal-kozásaik során, úgyhogy engedjék meg, hogy a Kosárlab-da Specifikus Módszertani Központ és a Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány nevében én is így köszöntsem Önöket mai konferenciánkon. Tudták, hogy a gyorsuló technológiáknak köszönhetően az emberiség a következő 100 évben annyit fog fejlődni, mint az elmúlt 20 000 évben összesen?