DIGITALIZÁCIÓS ADATKEZELÉS SZÁRMAZTATOTT ÉRTÉKEI AZ UTÁNPÓTLÁSSPORTBAN - Sáfár, Sándor (Sport- és Egészségtudományi füzetek, 2025)
Nagyon nagy tisztelettel, szeretettel köszöntök mindenkit! Az állami akadémiák fórumrendszerének elsődleges célja az integráció. Azt láthatjuk, hogy nagyon sokat dolgoznak a módszertani központok, különböző irányelvek szerint vázolják és értékelik a saját sportágaikban a kutatási alapelveket. Afelé tereljük az együttműködési rendszert, hogy egy fórumként ezt próbáljuk meg úgy megjeleníteni, hogy ennek minden résztvevő előnyét élvezze.