LABDARÚGÓ MÓDSZERTANI KÖZPONT STRATÉGIA 1.0 - Liszkai, Dezső (Sport- és Egészségtudományi füzetek, 2025)
Az 1.0-át mi a kiindulási állapotnak vettük. Kigondoltunk egy stratégiát, és tudjuk, amire az meg fog valósulni, addigra nagyon sok változáson fog keresztül menni. Megpróbálunk azon az úton végigmenni, amit mi vízióként felvázoltunk magunknak és szeretnénk megvalósítani. Bemutatom a kis csapatomnak a munkatársait. A Labdarugó Módszertani Köz-pont mindössze négy fővel dolgozik, Nagy Marci és Marczin-ka Tomi tulajdonképpen az én úgynevezett logisztikai és innovációs munkatársaim, akik tulajdonképpen mindenhez értenek és rendkívül komoly szakértelemmel rendelkeznek és mindenben segítenek. Az igazi nagy igazolást én tudtam végrehajtani, és sikerült leigazolnom ebbe a kis csapatba kapitányunkat, Szalai Ádámot. Ő az, aki belülről ismeri ezt a rendszert, a saját bőrén tapasztalta, megismert más futball kultúrákat, és higgyék el, hogy egészen más szempontból tudja megközelíteni és tud nekünk ebben segíteni. Ők hár-man rendkívül dinamikus kis egyéniségek, és nyugodt va-gyok, mert ez a fiatalság, ez az óriási hév, amit ők belevetnek a munkába, szorgalommal, az biztosítja azt, hogy el tudjuk érni a célunkat.