ÚT PÁRIZSIG - Dancsházy-Nagy, tamás (Sport- és Egészségtudományi füzetek, 2026)
Dancsházi Tamás klubedző (Budapesti Honvéd, 2015-től férfi párbajtőr vezetőedző) és Boczkó Gábor szövetségi kapitány („sikerkovács”) mutatták be 52 év után hogyan sikerült elnyerni az olimpiai bajnoki címet. Vázolták azokat a sporttudományi területeket, amelyek segítettek a felkészülésben kiemelve a csapat mentális felkészítését.