Nemzetpolitikai térkép 2020-ban - Kadlicskó, Gréta (POLARITIES, 2023)
KÖNYVISMERTETÉS Csóti György (2020): Trianon után száz esztendővel–Beteljesedik-e a herderi jóslat az elveszített magyarlakta területeken? Kairosz Könyvkiadó Kft., Budapest. 152 p.