Milyen mértékben predesztinálja a földrajzi adottság egy ország külpolitikáját? - Éva, Csorba (POLARITIES, 2022)
KÖNYVISMERTETÉS: Tim Marshall (2021): The power of geography. Ten maps that reveal the future of our world. (A földrajz hatalma. Tíz térkép, amely rávilágít világunk jövőjére). Elliott and Thompson Limited, London. 352 p.