A jogállam sorsáról – Fleck Zoltán új kötetéről - András, A. Gergely (POLARITIES, 2022)
Könyvismertetés: Fleck Zoltán (2022): Rendszerhiba. A jogállam halála és újjászületésének lehetőségei Magyarországon. Progress könyvek, Noran Libro, Budapest, 127 oldal.