Spanyolviasz új köntösben: A geohistória elmélete és gyakorlata - Kiss, Márton (POLARITIES, 2023)
KÖNYVISMERTETÉS William Mallinson: Guicciardini, Geopolitics and Geohistory. Understanding Inter-State Relations. Athens, 2021. 151 p.