Comitatus 30 év/könyv: Egy jubileumi tanulmánykötet recenziója - Zsuzsa, Darida (POLARITIES, 2021)
A Comitatus folyóirat az egyetlen közhatalmi szervektől független vidéken szerkesztett országos önkormányzati szaklap, melynek 30 éves jubileuma alkalmából egy tanulmánykötet szerkesztésére szánták el magukat a szerzők. E tanulmánykötetet mutatom be recenziómban. A kötet meglehetősen színes, számos különböző témát érint. E témák közül példálózó jelleggel kiemelném a Pólusok folyóirat tematikájához kapcsolódó területpolitikát, a megyei és régiós szintű politikákat, a közigazgatás-irányítás és a kormányzás kérdéskörét.