A kis- és középvállalkozások foglalkoztatási gyakorlatának egyes munkajogi kérdéseihez kapcsolódó etikai problémák és kezelésük, a megoldások beépíthetősége a vállalkozások döntési mechanizmusaiba - Barcsi, Tamás; Diósi, Szabolcs; Marosán, Melinda; Bankó, Zoltán (Pécsi Munkajogi Közlemények, 2024)