Kihívások és garanciák a szociális biztonsághoz való jog uniós jogi megjelenésében, különös figyelemmel a Szociális Jogok Európai Pillére és az aktuális európai bírósági joggyakorlatára - Zaccaria, Márton Leó; Bankó, Zoltán (Pécsi Munkajogi Közlemények, 2025)