Szociális párbeszéd a válságban – válság a párbeszédben? A 2008-ban kezdődött gazdasági krízis tünetei és kiutak Közép-Kelet Európa munkaerőpiacain - Horváth, István; Hungler, Sára; Rácz, Réka; Petrovics, Zoltán (Pécsi Munkajogi Közlemények, 2022)