A türelem próbája - Balázs-Hajdu, Péter; Maczelka, Csaba (Per Aspera ad Astra, 2018)
Balázs Mihály: Hitújítás és egyházalapítás között. Tanulmányok az erdélyi unitarizmus 16–17. századi történetéről. (A Magyar Unitárius Egyház Kolozsvári Gyűjtőlevéltárának és Nagykönyvtárának kiadványai, 8.) Sorozatszerk. Kovács Sándor – Molnár Lehel. Kolozsvár, 2016. 340 oldal.