„Vonyó, veled az a baj, hogy kívülről nézed a dolgokat!”: Beszélgetés Vonyó Józseffel - Bernáth, Miklós; Erőss, Zsolt (Per Aspera ad Astra, 2017)
<span class="TextRun SCXW87465061 BCX2" style="font-size: 11pt; line-height: 19.425px; font-family: Calibri, Calibri_EmbeddedFont, Calibri_MSFontService, sans-serif;" xml:lang="HU-HU" data-contrast="auto" lang="HU-HU">Egy nyilvános beszélgetés szerkesztett változatát olvashatja a Tisztelt Olvasó. A közlés alapja a pécsi Művészetek és Irodalom Házában 2016. január 26-án, az <span class="TextRun SCXW87465061 BCX2" style="font-size: 11pt; font-style: italic; line-height: 19.425px; font-family: Calibri, Calibri_EmbeddedFont, Calibri_MSFontService, sans-serif;" xml:lang="HU-HU" data-contrast="auto" lang="HU-HU">Ön már városunk része – Portrébeszélgetés-sorozat<span class="TextRun SCXW87465061 BCX2" style="font-size: 11pt; line-height: 19.425px; font-family: Calibri, Calibri_EmbeddedFont, Calibri_MSFontService, sans-serif;" xml:lang="HU-HU" data-contrast="auto" lang="HU-HU"> című program keretében lezajlott rendezvény hangfelvétele. Vonyó József történész, ny. címzetes egyetemi tanár beszélgetőpartnere két korábbi tanítványa volt. Bernáth Miklós, a pécsi Virágmandula Kft. ügyvezető igazgatója, Erőss Zsolt, a Kft. keretében működő Kronosz Kiadó vezetője, felelős szerkesztője.