Interjú Dr. Süle Tamással és Dr. Lázár Gyulával 1956-os emlékeikről - Méreg, Martin (Per Aspera ad Astra, 2017)
Az interjú elkészítésének ötlete akkor merült fel, amikor 2016 októberében Dr. Süle Tamás, a Baranya Megyei Kórház nyugalmazott osztályvezető főorvosa orvostörténeti és numizmatikai témájú könyveket ajándékozott a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont Történeti Gyűjtemények Osztályának. Az osztályon folyó, 1956-os jubileumi előkészületekkel kapcsolatban ekkor mesélt először a Pécsi Orvostudományi Egyetem (POTE) hallgatójaként megélt 1956-os élményeiről. Az interjú ötletének sikerült megnyernie egykori kollégiumi szobatársát, Dr. Lázár Gyulát, a PTE ÁOK Anatómiai Intézetének emeritus professzorát, akivel együtt élték át a forradalom Pécsett zajló eseményeit. Emlékeiket közösen idézték fel 2016. október 24-én.