Az egyetemi tudáselit adatbázisai a polgári Magyarországon - Molnár, Dávid (Per Aspera ad Astra, 2016)
Diszkrimináció / Emancipáció – Asszimiláció / Diszkrimináció. Magyarországi egyetemi tanárok életrajzi adattára 1848–1944. I. kötet. Zsidó és zsidó származású egyetemi tanárok. Szerkesztette: Kovács István Gábor. Összeállították: Kovács István Gábor – Kiss Zsuzsanna – Takács Árpád. (Történeti Elitkutatások – Historical Elite Research, 8.) Budapest, ELTE Eötvös Kiadó, 2012. 174 oldal.