Rektori köszöntő - Bódis, József (Per Aspera ad Astra, 2014)
A Pécsi Tudományegyetem útjára indítja Per Aspera ad Astra címmel online művelődés- és egyetemtörténeti folyóiratát, amely egyrészt alkalmat kíván teremteni az egyetemen folyó társadalom-, kultúr- és művelődéstörténeti, hely- és gazdaságtörténeti kutatások eredményeinek bemutatására, másrészt országos viszonylatban is lehetőséget szeretne adni a folyóirat tematikus számaiban való publikálásra.