Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában - Újvári, Edit (Per Aspera ad Astra, 2019)
Vígh Éva: Állatszimbolika a közép- és újkori Itália irodalmában. Szeged, 2018. 330 oldal (Antikvitás és reneszánsz könyvek)