Tanárképzés, történeti reflexiókkal - Pénzes, Dávid (Per Aspera ad Astra, 2020)
Ötvenéves a pedagógusképzés a Nyíregyházi Főiskolán. Szerk. Brezsnyánszky László – Vincze Tamás. Bessenyei Kiadó, Nyíregyháza, 2013. 243 oldal.