A nő hangot ad – nemcsak nőknek - Száraz, Anna Márta (Per Aspera ad Astra, 2020)
Kérchy Anna: A nő nyelvet ölt. Feminista narratológiai, esztétikai, testelméleti tanulmányok. Szeged, JATE Press, 2018. 323 oldal. (Ikonológia és Műértelmezés 14.)