„Tiltakozzunk ellene, hogy a nő hazugsága megbocsátható, és »kedves«, (…) tiltakozzunk az »asszonybeszéd« szó kézlegyintéssel való kiejtése ellen” : Nők a magyarországi nyilasok soraiban - Bárdonicsek, Dominika (Per Aspera ad Astra, 2020)
Pető Andrea: Láthatatlan elkövetők. Nők a magyarországi nyilas mozgalomban. Budapest, 2019. 288 oldal.