38 munkásévem - Hegedüs, Margit (Per Aspera ad Astra, 2025)
Hegedüs Margit 1923 és 1963 között volt az Erzsébet Tudományegyetem, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetem bőrgyógyászati klinikájának munkatársa. Ő készítette a klinika mulázsgyűjteményének darabjait és a fotó- és diagyűjtemény egy részét is. Visszaemlékezését az 1980-as években jegyezte le, gépiratos formában őrizték meg a klinika könyvtárában.