Elszakadóban: Beszélgetés Mikuli Jánossal, a JESZ alapítójával - Dezső, Krisztina (Per Aspera ad Astra, 2025)
Életút-interjú Mikuli Jánossal, a Janus Egyetemi Színház alapítójával. Az interjút Dezső Krisztina készítette 2024. szeptember 24-én. Borítókép: Csortos Szabolcs