A velünk élő muzulmán örökség - Szigetvári, Krisztián (Per Aspera ad Astra, 2022)
Sudár Balázs – Varga Szabolcs – Varga J. János: Pécs története III. A hódoltság korában (1543–1686). Főszerk. Vonyó József. Pécs – Budapest, 2020. 383 oldal.