A Nagy Háború kis léptékekben - Vámos, Eszter (Per Aspera ad Astra, 2018)
A Nagy Háború emlékezete – A Dél-Dunántúl és az első világháború. Szerk. Bősz Attila. Pécs, 2017. 352 oldal (Baranyai Történelmi Közlemények 7.)