Egy kiállítás tanulságai: A Mozaikok a pécsi felsőoktatás múltjából és jelenéből című kiállítás megnyitója - Vonyó, József (Per Aspera ad Astra, 2017)
Fotó: PTE Egyetemi Könyvtár, Történeti Gyűjtemények Osztálya